Tuesday 6 June 2017

Sommarjobb

Nu har jag börjat på mitt sommarjobb, och jag vill dela med mig av vyn från mitt arbetsrumsfönster. Med andra ord: Jag njuter så mycket av att just nu ha arbetsuppgifter som går att göra på en bärbar dator, så att jag har kunnat ta med mig barnen ut till Nagu och kan kombinera sommarlov och stugliv med jobb.
I morse deltog jag dessutom i en företagarfrukost på Hotell Stallbacken i Nagu och fick igen en gång träffa inspirerande människor och fundera kring olika företagsidéer. Dessutom fick jag äta en läcker frukost i härlig miljö. Att jag hade förmånen att åka båt över ett spegelblankt solglittrande hav en del av vägen till träffen, gjorde upplevelsen ännu bättre.

Jag önskar alla som sliter i svettiga utrymmen, i instängd luft och med odrägliga arbetstider en chans till ledighet. En möjlighet att ladda batterierna och hitta glädjen. Och jag önskar också att alla som lever och bor så att försommarnaturen gör sig påmind också under arbetsdagen och vardagsrutinerna verkligen lägger märke till allt som försiggår i form av sommarfärger, -dofter och -läten. Att inte lägga märke till detta vore snudd på oförskämt, och slöseri på härlighet!

Må alla som just nu av en eller annan orsak inte har möjlighet att njuta få in ens en gnutta sol och fågeldrill i sitt hjärta!

No comments:

Post a Comment